۵.استراتژی سازمانی و برنامه ریزی در امور دانشگاهی
ایجاد اتاق های فکر در دانشگاهها، فنون مربوط به انتخاب و ارزیابی عملکرد نوآوری، مکانیزم ایجاد نوآوری در دانشگاهها، چشم انداز و اهداف دانشگاهها، میزان اتخاذ تصمیمات استراتژیک، استراتژی منابع انسانی، فعالیت های نوآوری و توسعه آن، ایجاد و توسعه ایده در مورد نوآوری و چشم انداز دانشگاه در ایجاد نوآوری .
۶.امور پژوهشی
برگزاری تعداد همایشات در دانشگاه، امتیازات پژوهشی که در اختیار دانشگاه گذاشته می شود، تعاملات علمی و بین المللی دانشگاهها، حمایت مالی که از طرف وزارت علوم در اختیار دانشگاهها گذاشته می شود، ارتقاء اساتید، تعداد مجلات پذیرفته شده و انتشار یافته در دانشگاهها، جذب سرمایه تحقیقاتی در دانشگاهها، تعداد اساتید با مرتبه دانشیاری و استادی.
۷.امور دانشجویی
کیفیت در خدمات ارائه شده توسط دانشگاه، رفتار اداری کارکنان، گردش امور (نحوه انجام کارها)، حضور دانشجویان خارجی در دانشگاهها، بازگرا بودن (نیازهای اجتماعی را برطرف کردن) و مشتری مداری دانشگاهها .
۸.سرمایه گذاری در نوآوری
بازسازی ساختار فضایی دانشگاهها، به روزکردن امکانات دانشگاهی، ارتقاء دادن ماشین آلات و ایجاد شبکه های ارتباطی در دانشگاهها .
در تحلیل عاملی اکتشافی الزامی وجود ندارد که هر متغیر را با توجه به بزرگ بودن همبستگی آن با عامل، به آن عامل وصل کرد. در مواقعی می توان به جای مرتبط کردن یک متغیر به عامل مورد نظر، با توجه به پیشینه تحقیق، متغیر را به عامل دیگری مرتبط کرد. در این پژوهش از بین ۵۳ متغیر ۱۱ متغیر آن بر اساس ادبیات تحقیق به عامل دیگری مرتبط کردیم که این ۱۱ متغیر عبارتند از متغیر تعداد مجلات پذیرفته شده و انتشاریافته در دانشگاهها که جزء عامل ۴ باید آورده شود ولی بر اساس ادبیات تحقیق جزء عامل ۶ یعنی عامل امور پژوهشی آورده شده است. همچنین متغیر های ارتقاء اساتید در دانشگاهها، حضور دانشجویان خارجی در دانشگاهها، تعداد اساتید دارای درجه استادی، ایجاد اتاق های فکر در دانشگاه، ایجاد و توسعه ایده در مورد نوآوری در دانشگاه، انعطاف پذیر بودن ساختار دانشگاهی، ایجاد شبکه های ارتباطی در دانشگاه، نتیجه گرا بودن دانشگاه ها، آموزش ضمن خدمت و مشتری مداری دانشگاهها متغیرهایی هستند که بجای اینکه به عامل خود ( که بیشترین مقدار را دارد) مرتبط شود بر اساس ادبیات تحقیق به عامل دیگری مرتبط شده اند.
۴-۳- روش AHP جهت وزن دهی به عامل ها
برای تعیین وزن عاملها از روش AHP استفاده می شود. وزن عامل ها که در جدول ۴-۸ مشاهده می شود، از نظرات ۱۲ خبره در دانشگاهها به دست آمده است که میانگین نظارات آنها در جدول مشاهده می شود. برای محاسبه روش AHP از نرم افزار EXPERT CHOICE استفاده می شود.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
جدول۴-۸ . خلاصه داده های پرسشنامه شماره ۲
معیارها
سبک مدیریت و فرهنگ سازمان
مدیریت دانش و فناوری اطلاعات
(IT)
آموزش و بهسازی نیروی انسانی
ساختار سازمانی
استراتژی سازمان و برنامه ریزی در امور دانشگاه
امور پژوهشی
امور دانشجویی
سرمایه گذاری در نوآوری
سبک مدیریت و فرهنگ سازمان
۱
۶/۲
۸/۱
۹۹/۲
۶۵/۱
۴/۴
۲/۷
۸/۶
مدیریت دانش و فناوری اطلاعات
(IT)
۱
۷۷/۰