۲۰۱۳
واسیزامن و همکاران
بررسی عوامل مؤثر بر سطح سرمایهگذاری در سرمایه در گردش در شرکتهای مالزی
CCC = (دوره پرداخت بدهیها-(دوره وصول مطالبات+دوره گردش موجودیها
BRDSIZE: برابر با تعداد افرادی که عضویت هیئتمدیره سازمان را در اختیاردارند.
OUTD: از نسبت مدیران غیرموظف هیئتمدیره بهکل اعضای هیئتمدیره برای سنجش میزان استقلال اعضاء هیئتمدیره استفاده شده است
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
SIZE: اندازه شرکت (لگاریتم طبیعی کل داراییها)
رگرسیون خطی OLS
نتایج این پژوهش نشان داد که در زمان توسعه اقتصادی، در شرکتهای جوان و شرکتهای کوچکتر با عینی بودن پایینتر دارایی، اهرم کم، رشد فروش بالا، جریانهای نقدی عملیاتی بالا، درآمد کمتر و سطوح پایین از عدم متقارن اطلاعات بهاحتمالزیاد به سطح بالاتری از سرمایهگذاری در سرمایه در گردش. میپردازند. ولی ویژگیهای هیئتمدیره، یعنی اندازه و استقلال هیئتمدیره با سطح سرمایهگذاری در سرمایه در گردش، هیچ رابطهی معناداری یافت نشد.
۲۰۱۳
واسیوزامن و آروموگان
بررسی رابطه بین ویژگیهای شرکت و مدیریت سرمایه در گردش
BRDSIZE: برابر با تعداد افرادی که عضویت هیئتمدیره سازمان را در اختیاردارند.
OUTD: از نسبت مدیران غیرموظف هیئتمدیره بهکل اعضای هیئتمدیره برای سنجش میزان استقلال اعضاء هیئتمدیره استفاده شده است
SIZE: اندازه شرکت (لگاریتم طبیعی کل داراییها)
: تغییرات سرمایه در گردش
رگرسیون خطی چند متغیره
به شواهدی مبنی بر عدم رابطهای معنادار بین ویژگیهای هیئتمدیره شامل اندازه هیئتمدیره و درصد مدیران غیرموظف با سرمایه در گردش خالص دست یافتند.
تاریخ
محقق
عنوان تحقیق
متغیرها و نحوه اندازه گیری
مدل
نتایج
۲۰۱۴
کالبارو و همکاران
بررسی تأثیر مدیریت سرمایه در گردش بر عملکرد شرکتها با در نظر گرفتن محدودیت مالی
CCC = (دوره پرداخت بدهیها-(دوره وصول مطالبات+دوره گردش موجودیها
سودآوری=سود خالص/کل داراییها
عملکرد =بازده داراییها (ROA)
محدودیت مالی: برای اندازه گیری این متغیر از شاخص کاپلن و زینگالز (۱۹۹۷) به شرح زیر استفاده شد:
رگرسیون خطی چند متغیره
نتایج تحقیق حاکی از یک رابطهی قوی منفی U شکل بین مدیریت سرمایه در گردش و عملکرد شرکت بود. بهعلاوه این رابطه تحت تأثیر میزان محدودیت مالی شرکتها نیز قرار گرفت، بهگونهای که ارتباط برای شرکتهای با محدودیت مالی پایین ضعیفتر بود.
مدل مفهومی تحقیق
در این تحقیق از مدل کالبارو و همکاران (۲۰۱۴) استفاده شده است. اینان تحقیق خود را در مورد رابطه بین عملکرد شرکت، مدیریت سرمایه در گردش و محدودیت مالی به انجام رسانیده اند. این مدل خود بر پایه مدل اصلاح شده ای از مدل پیشنهادی شین و سوئن (۱۹۹۸) تعریفشده که از آن برای بیان مدیریت سرمایه در گردش و عملکرد شرکت استفاده شده است. طی سالهای اخیر از این مدل تعدیلشده در تحقیق هایی چون مارشال (۱۹۸۴)، پرفکت و وایلز (۱۹۹۴) برای تعیین ارتباط بین عملکرد شرکت و محدودیت مالی استفاده شده است. در تحقیق اینان عملکرد شرکت به عنوان متغیر وابسته و مدیریت سرمایه در گردش به عنوان متغیر مستقل بوده است. مدل تحقیق آنها به صورت زیر می باشد:
یادآور میشود کالبارو و همکاران (۲۰۱۴) از متغیرهای اندازه شرکت، بازده دارایی، اهرم مالی و فرصت رشد بهعنوان متغیر کنترلی یاد کردهاند. در حالی که در انجام تحقیق خود هیچ نوع کنترلی بر این متغیرها توسط محققین اعمال نشده است و همانند متغیرهای مرتبط با که مستقل تلقی شده اند، در کنار هم بهعنوان متغیرهای تعریفشده در رابطه خطی آورده شده است. در تحقیق حاضر به جهت ایفای نقش متغیرهای مستقل به همه این متغیرهای ۵ کانه، متغیر مستقل اطلاق شده است.
در این تحقیق مشابه کار کالبارو و همکاران (۲۰۱۴) معادله فوقالذکر بهعنوان یک رابطه پارامتریک تعریفشده که در آن مقادیر متغیرهای مستقل و تابعی بر مبنای عملکرد تاریخی شرکتها در یک بازه ۵ ساله تعیین و ۵β و ۴β و ۳β و ۲β و ۱β و α بهعنوان پارامترهای مجهولی تلقی شده که با بهره گرفتن از رگرسیون خطی مرکب و تحلیل دادههای تابلویی برآورد شده اند.
فصل سوم:
روش تحقیق