تأییدیهی صحت و اصالت نتایج
باسمه تعالی
اینجانب ………………………………………….. به شماره دانشجویی ……………………………….. دانشجوی رشته ……………………………. مقطع تحصیلی……………………. تأیید مینمایم که کلیهی نتایج این پایاننامه/رساله حاصل کار اینجانب و بدون هرگونه دخل و تصرف است و موارد نسخهبرداریشده از آثار دیگران را با ذکر کامل مشخصات منبع ذکر کردهام. درصورت اثبات خلاف مندرجات فوق، به تشخیص دانشگاه مطابق با ضوابط و مقررات حاکم (قانون حمایت از حقوق مؤلفان و مصنفان و قانون ترجمه و تکثیر کتب و نشریات و آثار صوتی، ضوابط و مقررات آموزشی، پژوهشی و انضباطی …) با اینجانب رفتار خواهد شد و حق هرگونه اعتراض درخصوص احقاق حقوق مکتسب و تشخیص و تعیین تخلف و مجازات را از خویش سلب مینمایم. در ضمن، مسؤولیت هرگونه پاسخگویی به اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی و مراجع ذیصلاح (اعم از اداری و قضایی) به عهدهی اینجانب خواهد بود و دانشگاه هیچگونه مسؤولیتی در این خصوص نخواهد داشت.
نام و نام خانوادگی:
امضا و تاریخ:
مجوز بهرهبرداری از پایاننامه
بهرهبرداری از این پایاننامه در چهارچوب مقررات کتابخانه و با توجه به محدودیتی که توسط استاد راهنما به شرح زیر تعیین میشود، بلامانع است:
? بهرهبرداری از این پایاننامه/ رساله برای همگان بلامانع است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
? بهرهبرداری از این پایاننامه/ رساله با اخذ مجوز از استاد راهنما، بلامانع است.
? بهرهبرداری از این پایاننامه/ رساله تا تاریخ ……………………………… ممنوع است.
نام استاد یا اساتید راهنما:
تاریخ:
امضا:
تقدیم به: (اختیاری)
…………………………………………..
تشکر و قدردانی: (اختیاری)
…………………………………………………………………………………………….
چکیده
برای اندازهگیری وضعیت دسترسی و استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات یا همان آمادگی الکترونیکی کشورها، تاکنون طیف وسیعی از ابزارهای ارزیابی توسعه یافتهاند. این ابزارها از تعاریف و روشهای مختلفی برای اندازهگیری آمادگی الکترونیکی استفاده کرده اند و از نظر نتایج حاصله بطور قابل ملاحظهای با یکدیگر متفاوت میباشند. بیشر مدل های ارائه شده در سطح ملی بوده و به اندازه کافی متغیرهای ارزیابی آمادگی الکترونیکی، در سطح سازمانی را مورد بررسی قرار نداده اند. آن تحقیقاتی هم که در سطح سازمانی انجام شده بیشتر، آمادگی شرکت ها و سازمان ها را برای تجارت الکترونیک مورد ارزیابی قرار داده اند و بیشتر کلی بوده. اما تاکنون مدلی بومی برای ارزیابی آمادگی الکترونیکی در سطح سازمان خدماتی طراحی نشده است.
در این تحقیق با بهره گرفتن از روش رویش نظریه ها، با بهره گرفتن از نمونه برداری تئوریک و با بکارگیری نرم افزار Atlas ti، شاخص ها و مدل ارزیابی آمادگی الکترونیکی سازمان خدماتی (مورد مطالعاتی سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح) مناسب و متناسب با شرایط اقتصادی، اجتماعی و فناوری کشور طراحی شده است. سپس با بهره گرفتن از نظرسنجی ۱۰ نفر از خبرگان و فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) وزن معیار های مدل مشخص شده است. در نهایت آمادگی الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح بر اساس مدل بدست آمده و اوزان حاصله مورد ارزیابی قرار گرفته است.
نتایج حاصل از تحقیق حاضر نشان می دهد که سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح در بعد آمادگی الکترونیکی سازمان ارائه دهنده خدمت در حوزه های «استراتژی ها و سیاست های فناوری اطلاعات» و «زیر ساخت شبکه فناوری اطلاعات » بیشتر از حد متوسط بوده و در حوزه های «شبکه ارائه خدمت » و « فرهنگ، رشد و یادگیری منابع انسانی » کمتر از حد متوسط بوده. در بعد آمادگی الکترونیکی جامعه هدف در حوزه های «پذیرش خدمات الکترونیک سازمان توسط جامعه هدف » و « رضایت جامعه هدف از خدمات الکترونیکی » بیشتر از حد متوسط بوده و در حوزه «دسترسی جامعه هدف به خدمات الکترونیکی » نزدیک حد متوسط می باشد.
واژههای کلیدی: فناوری اطلاعات و ارتباطات، آمادگی الکترونیکی، رویش نظریه، سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح
فهرست مطالب
فصل اول ۱
۱-۱- مقدمه ۲
۱-۲- تعریف مساله ۲
۱-۳- اهمیت موضوع ۳
۱-۴- سوالات تحقیق ۴
۱-۵- هدف تحقیق ۵
۱-۶- روش تحقیق ۶
۱-۶-۱- روش و ابزار گر آوری اطلاعات ۶
۱-۶-۲- روش تجزیه و تحلیل داده ها ۶
۱-۷- مراحل تحقیق ۷
۱-۸- چارچوب کلی پایان نامه ۸
۱-۹- کلیدواژههای مورد استفاده در تحقیق ۹
فصل دوم ۱۱
مقدمه ۱۲
۲-۱- بخش اول- تعریف و اهداف «آمادگی الکترونیکی» ۱۲
۲-۱-۱- ضرورت توجه به آمادگی الکترونیکی ۱۲
۲-۱-۲- تعاریف آمادگی الکترونیکی ۱۳
۲-۱-۳- اهداف آمادگی الکترونیکی ۱۷